Palvelut

Laatoitustyöt

Laatoitamme kylpyhuoneita, WC-tiloja, keittiöitä ja kodinhoitohuoneita. Pystymme vastaamaan laatoitustöistä myös suurissa ja erityisen vaativissa tiloissa, kuten kauppakeskuksen isot lattiat, autoliikkeen tilat ja kylpylätilat. Asentajamme huolehtivat myös vedeneristyksistä VTT:n sertifioimalla ammattitaidolla. Kaiken lisäksi on meillä myös hyvä kokemus erikoislaatoituksesta. Olemme tarvittaessa tukenasi jo suunnitteluvaiheessa, auttaen laattavalinnoissa ja laatoitusurakan aikatauluttamisessa.

Maalaustyöt

Teemme tasoitustöitä ja maalaamme seiniä, alakattoja, ovia, ikkunoita, lattioita, märkätiloja sekä muita kalusteita. Maalipinnan uusiminen voi antaa kohteelle raikkautta ja uutta ilmettä, joka lisää asumisviihtyvyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa. Erityiset haastavatkin sisämaalaukset tehdään vankalla ammattitaidolla. Olemme tarvittaessa tukenasi maalivalinnoissa ja maalausurakan aikatauluttamisessa.

Kirvesmiestyöt

Tarjoamme monipuolisia kirvesmiehen töitä, kuten terassien, saunaosastojen, alakattojen rakentamista, kalusteiden asentamista. Pystymme valmistamaan ja toteuttamaan vaativimmatkin projektit.

Scroll to Top